A început prima tabără în limba germană pentru copii în Cluj din 2018

În 2019 începem un nou set de tabere în limba germană pentru copii de clasele 0 – 4 în Cluj-Napoca.

În cele ce urmează puteți să citiți despre cum s-a desfășurat prima tabără din 2018.

A început tabără în limba germană pentru copii în Cluj, organizată de Centrul Gutenberg. Tema primei tabere a fost jurnalism și s-a desfășurat din 9 până în 13 iulie.

Următoarele tabere în limba germană vor avea loc  în intervalul 9 iulie – 7 septembrie. Temele acestor tabere vor fi pe științe și biologie, fit & sport, culturile pământului, arte și teatru, educație financiară sau digitalizare. Detalii despre tabere găsiți aici.

Am pregătit un filmuleț scurt, din care suntem siguri că vă puteți face o imagine mai bună despre condițiile în care se desfășoară taberele pentru copii, în limba germană.

Cu activități și joculețe interactive, ne propunem să facem procesul de a învăța și exersa limba germană, unul interactiv și interesant. Astfel am adus traineri, formatori acreditați în germania pentru a face interacțiunea cât mai interesantă. Acreditarea JULEICA (Jugend Leiter Carte – Youth Leader Card)

Dacă doriți să vă înscrieți copilul la următoarele tabere, puteți să faceți asta la acest link. Înscrieri tabere pentru copii sau dacă vreți să vorbiți cu noi, puteți să ne sunați la 0742 542 972 – Andreea Breaz.

2019-04-07T12:14:01+03:00

2 Comments

  1. […] în limba germană realizată de Centrul de limba germană Gutenberg în Cluj. După experiența primei săptămâni care a avut ca tema jurnalismul, demarăm cu mare plăcere și a doua săptămână care își […]

  2. […] multe informații despre prima tabără puteți găsi aici. Aceasta a avut ca temă jurnalismul. Cea de-a doua a avut ca tematică […]

Leave A Comment