Curs online de limba germană – Învață germană acum

280 lei700 lei

Înscrie-te acum la un curs online de limba germană selectând una din cele 2 variabile de mai jos. Metoda de plată și nivelul cursului. Dacă ai întrebări, contactează-ne la 0742 542 972

Descriere

Cursul nostru de limba germană conține următoarele:

– 20 de sesiuni live cu un profesor, a câte o oră și jumătate fiecare.
– 1 suport de curs în format digital
– 15 pdf-uri cu teme pregătitoare pentru fiecare capitol care va fi parcurs în timpul cursului. Temele îmbină atât componenta de vocabular, cât și cea de gramatică.
– 30 de materiale digitale interactive, pregătite pentru a facilita interacțiunea între cursanți și trainer și comunicarea live
– 1 mentor la dispoziția cursantului pentru comunicare, ghidare, corecturi teme, sprijin în procesul de învățare a limbii germane.
– dacă la final de modul parcurs online alături de noi, nu sunteți mulțumit/-ă de rezultate sau nu considerați că ați învățat suficient, oferim garanția învățării. Adică oferim încă un curs gratuit, la finalul căruia dacă nu sunteți mulțumit/ă, returnăm 100% banii.

Ce voi ști după ce termin cursul online?

Vocabular în limba germană

Cursanții vor știi să salute, să se prezinte pe ei și familia lor, să numere și să enumere. Vor înțelege diferitele meserii și ocupații, hobby-uri și activitățile zilnice. Aceștia vor stăpâni vocabularul casnic, adică vocabular în limba germană legat de locuință, mobilier, mesele zilei, alumente, activități specifice care se desfășoară în casă. Nu în ultimul rând participanții la cursul online se vor putea orienta în oraș și vor putea fi „turiștii ideali” care cunosc mijloacele de transport, se pot caza la un hotel, pot comanda de mâncare într-un restaurant și desigur pot interacționa cu personalul la nivel conversațional.

Gramatica limbii germane

Cursanții: pronunția, conjugarea verbelor la prezent, genul substantivelor, declinarea și pluralul, declinarea articolelor nehotărâte, pronumele posesiv, pronumele interogativ, prepozițiile locale, temporale, pronumele demonstrativ pronumele nehotărât.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs online de limba germană – Învață germană acum”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go to Top