Înscrie-te până pe
14 decembrie la un

Curs de limba
germana

in Cluj

Formularul de înscriere

Înscrie-te la un curs de

Limba Germana

in Cluj din 14 decembrie

Formularul de înscriere

Beneficiile vorbirii limbii germane

– Joburi mai bine plătite în România. Listă de joburi în germana găsești aici.

– Acces la locuri de muncă (mai bine plătite) în Germania, Austria și Elveția.

– Parteneri de afaceri in regiunea D.A.CH. Detalii despre cursuri de germană în firme

– Conversații cu rude, prieteni și apropiați plecați în Germania.

Cum ma înscriu la cursul de germana 

și cât costa?

– Un curs durează 10 săptămâni, 2 sesiuni a câte 2 ore fiecare pe săptămână.

– O sesiune de 2 ore costă 45 RON, în total 900 RON cursul.

– Grupe de maxim 10 persoane

– Oferim garanția învățării. Dacă sunteți nemulțumit de cursul absolvit la noi și nu considerați că v-ați însușit cunoștințele de limba germană, locul la un al doilea modul complet, cu o altă grupă, este gratuit.

De ce limba germana

și de ce Centrul Gutenberg?

De ce centrul Gutenberg?

Invatarea limbii germane prin metode non-formale

Experiență de peste 10 ani în activități și programe de educație non-formală în limba germană

– Abordăm predatul altfel, într-un mod interactiv, ne creăm propriile jocuri, aducem metodele educației non-formale în cursuri

– Colaborarea cu entități universitare și lingvistice relevante în vederea elaborării conținutului

Comunitatea Gutenberg

Comunitatea Gutenberg este locul care a adus tinerii vorbitori de germană din România la un loc prin activități de învățare și perfecționare a limbii germane, prin activități de educație politică sau financiară, prin școli de vară și tabere orientate pe dezvoltare personală.

– Nu în ultimul rând este o comunitate bazată pe voluntariat, colaborare, dezvoltare, leadership și muncă. Am făcut o comunitate din care noi ne-am să facem parte.

Hai să vedem

ce vom învăța la acest curs de limba germana in Cluj

oferit de Centrul Gutenberg

Curs de germana in Cluj

Ce manuale folosim la Centrul Gutenberg?

Pentru cursul de începători am ales Hueber pentru scheletul modulelor, însă exercițiile și jocurile sunt create de trainerii centrului Gutenberg, pentru a se plia pe nevoile cursanților noștri și a fi dinamice și interactive.

La începutul fiecărui modul, cursanții primesc un biblioraft cu suportul de curs inițial, în care se adaugă fișele de lucru și diferitele materialele aferente fiecărei sesiuni.

Componenta de vocabular la cursul de germana

Înscrie-te la acest curs de limba germana in Cluj și până la sfârșitul acestuia vei stăpâni următoarele: legate de prezentarea proprie, formele de salut, familia, ocupațiile și meseriile, timpul și spațiul, vocabularul casnic, capitolul de masă, activități zilnice, orientarea în oraș, călătoriile și activitățile turistice, dialogul într-un restaurant sau într-un hotel, precum și dialogul într-un magazin.

Cursurile sunt structurate ca din punct de vedere al vocabularului, absolvenții să poată comunica toate punctele de mai sus.

Componenta de gramatica a limbii germane la curs

Înscrie-te la acest curs de limba germana și vei ști: pronunția, conjugarea verbelor la prezent, genul substantivelor, declinarea și pluralul, declinarea articolelor nehotărâte, pronumele posesiv, pronumele interogativ, prepozițiile locale, temporale, pronumele demonstrativ pronumele nehotărât

Componenta gramaticală este gândită pentru a conduce grupul spre exprimări de propoziții afirmative, interogative și negative complexe, cu subiect, predicat, complemente directe și indirecte, precum și complemente de timp și locale.

Înțelegem că poate diferitele concepte gramaticale nu mai sunt la fel de prezente în mintea oricui, motiv pentru care în cadrul cursurilor ne concentrăm mai mult pe exemple și aplicații practice, decât pe structurile teoretice. 

Cine predă germana la Centrul

Gutenberg?

Cine îmi va fi profesor?

Nouă ne place să zicem că vă suntem un ghid lingvistic prin lumea învățării limbii germane, nu un profesor.

Formatorii implicați în facilitarea cursurilor sunt tineri activi de ani de zile în domeniul didactic și al proiectelor de tineret.

Cursurile noastre se bazează pe conexiuni logice, pe anumite cunoștințe anterioare ale cursanților, pe înrudirea cu alte limbi germanice (engleza) și pe multe materiale auxiliare cu reprezentări vizuale.

Centrul Gutenberg - Invata germana in Cluj

Tot ce îți rămâne de făcut e

să alegi metoda de înscriere și plată

Care sunt următorii pași?
După selectarea unei modalități de plată și efectuarea plății ești înscris/ă și trebuie doar să ajungi în data cursului la Centrul Gutenberg

Platesc integral și beneficiez de 10% reducere – 810 lei
Platesc avansul și îmi rezerv un loc la curs – 100 lei
Inscrieri la cursul de limba germana