Cauți cursuri de limba germana pentru firma ta?

Contacteaza-ne la 0742 542 972 sau scrie-ne pe info@invatagermana.ropentru o ofertă personalizată de învățare a limbii germane.

Care sunt argumentele pentru o colaborare cu Centrul Gutenberg?

Cursurile oferite de Centrul Gutenberg pot fi accesate atât individual, unde încurajăm persoanele interesate să ne abordeze direct pentru înscrierea la ore, cât și colectiv.

Cursuri de germana în firma ta

Sună la 0742 542 972 sau scrie-ne pe info@invatagermana.ro pentru o ofertă personalizată.

Ce presupune un curs de germană oferit de Centrul Gutenberg unei companii?

Un modul de limba germană oferit unei firme, indiferent de nivelul solicitat, cuprinde 20 de ședințe a câte 2 ore fiecare, organizate după un orar stabilit de comun acord cu firma.

Numărul de cursanți într-o grupă poate varia, între 5 și 10 persoane. Pentru solicitări mai specifice (număr mai mare/mic de persoane, durată mai scurtă a ședințelor etc), suntem deschiși la dialog și căutăm soluții cât mai optime, atât pentru nevoile firmei, cât și pentru a asigura succesul de învățare al cursanților.

Numărul de întâlniri recomandat este de 2 ședințe pe săptămână, dar în funcție de cerințele firmei, acesta se poate modifica.

Ce domenii acoperă cursul de germană al Centrului Gutenberg?

Până acum am colaborat cu companii din domeniile IT, logistică, domeniul financiar, serviciul clienți și inginerie industrială, însă trainerii noștri sunt pregătiți și deschiși și pentru alte arii, precum industria medicală, farmaceutică sau automotive. În cadrul acestor colaborări, am ținut cont de specificul companiei cu care am colaborat și am introdus în modulul solicitat vocabularul aferent domeniului firmei.

Ce materiale sunt necesare?

Echipa Gutenberg și-a dezvoltat propriile materiale pentru predare, precum și fișe de exerciții, pentru fiecare modul în parte, pornind de lamanualele Hueber. În cazul în care o companie dorește să colaboreze cu noi, materialele necesare cursurilor de germană sunt oferite de către noi și incluse în prețul agreat, pentru fiecare cursant.

Care sunt primii pași pentru a accesa un curs de germană?

Din momentul în care o firmă ia legătura cu noi, urmează 4 pași*:

Avem o discuție cu un reprezentant al companiei, pentru a înțelege mai bine nevoile firmei în ceea ce privește comunicarea (domeniu de activitate, arii de lucru ale angajaților care vor participa la cursurile de germană etc), precum și în ceea ce privește organizarea orarului (intervale orare disponibile, durată cursuri, număr cursanți etc).

Dacă nu vorbim despre o grupă de începători, organizăm o sesiune de evaluare a nivelului actual de limbă pe care viitorii cursanți îl au. Testul de încadrare pe nivel de limbă este oferit gratuit.*

Pregătim o ofertă de preț și livrăm un curs demo gratuit viitorilor cursanți, pentru a experimenta pe propria piele cum ar decurge un modul de germană cu echipa noastră.

Dacă firma este mulțumită de primele impresii și decidem să colaborăm pentru învățarea limbii germane, echipa noastră ajustează programa dedicată modulului de germană solicitat, pentru a incorpora vocabularul specific domeniului în care activează firma.

*Pasul 2 se aplică pentru companiile care solicită module mai avansate de limba germană. Testul de încadrare pe nivel nu este necesar pentru grupele de începători.

Care este prețul?

Tariful

Tariful unei ședințe de 2 ore este de 35 RON de persoană / ședință. În funcție de numărul de cursanți într-o grupă, în funcție de numărul de grupe, de orarul fixat etc, acest tarif poate varia.

Ofertă personalizată

Pentru a primi o ofertă personalizată, ne puteți contacta la
0742 542 972 sau scrie
pe adresa info@invatagermana.ro.

Am ținut cursuri de limba germană în firmele

Cursuri de limba germană în firme 1
Curs de limba germana laLinnify

Avem o relație super faină cu cei de la Linnify, companie de programare și dezvoltare software la comandă.
Arvato Marjorel Cluj Germana
Un alt client de-al nostru pentru cursurile de limba germana în firme a fost Arvato Cluj-Napoca, compania numindu-se acumMajorel,un centru de serviciu clienți pe domeniul IT, logistică și finanțe. Mai jos regăsiți un articol în care am scris despre experiența de cursuri de germana.

Citește articolul
Suess Ingineure Cluj
Companie germană care și-a deschis recent o sucursală în Cluj-Napoca și se ocupă cu inginerie industrială, echipamente tehnice pentru clădiri (sisteme de aer condiționat, aerisire etc), ne-a ales pentru a ține cursuri de limba germană angajaților.
Cursuri de limba germană în firme 2
Cursuri de limba germană în firme 3
Cursuri de limba germană în firme 4
Cursuri de limba germană în firme 5
Cursuri de limba germană în firme 6
Cursuri de limba germană în firme 6
Cursuri de limba germană în firme 8
Cursuri de limba germană în firme 9

Care este povestea noastră și de ce facem ceea ce facem?

Centrul Gutenberg este o inițiativă a membrilor fondatori ai Asociației Gutenberg, singura organizație pentru studenți vorbitori de germana din România. Asociația fondată în 2009 cu misiunea de a schimba educația în mai bine, a trecut la lucruri mărețe fondând și Centrul Gutenberg. Astfel, o parte din profitul centrului se donează anual către asociație.

Solicită o lecție introductivă gratuită în compania pe care o reprezinți!

Telefon

+40 742 542 972

Email

info@invatagermana.ro