Despre Centrul Gutenberg de limba germană 2018-11-28T16:45:04+03:00

Cunoaste echipa Centrului Gutenberg

și învață limba germană alături de noi. Află aici de ce.

Cunoaste echipa Centrului Gutenberg

și învață limba germană alături de noi. Află aici de ce.

Despre noi

Povestea centrului de limbă Gutenberg se desprinde din activitatea Asociației Gutenberg, unde o echipă de studenți a decis să îmbunătățească problemele identificate în comunitatea vorbitorilor de limba germană luând inițiativa și implementând proiecte de tineret.

Cu o experiență în spate de mai mult de șase ani de tabere pe limba germană, de seminarii interactive cu tinerii vorbitori de limba germană și de ateliere de lucru, am pornit la drum pe calea antreprenoriatului. Centrul Gutenberg de limbă  este un proiect creat din dorința de a construi un sistem sustenabil și durabil de inițiative antreprenoriale în spațiul germanofon, pentru consolidarea comunității vorbitorilor de germană și pentru dezvoltarea unor perspective de viitor pentru tinerii vorbitori de limba germană.

Inițiativa își propune să desfășoare cursuri de limba germană pentru începătorii și avansați de toate vârstele. Pentru a vă înscrie la un curs, vă recomandăm să accesați pagina de înscrieri la cursuri de limba germană

Echipa centrului Gutenberg

Andreea breaz
Andreea breazCoordonator centru
Andreea este activă de peste 5 ani în Asociația Gutenberg, implicare care i-a permis, pe de o parte, să participe la multe oportunități de formare în Germania pe componenta de educație politică, management, leadership, scriere de proiecte, toate în limba germană, și care, pe de altă parte, a creat cadrul să le aplice practic în propriile seminarii și programe de formare. Andreea este coordonatoarea centrului, având în spate experiență în managementul de proiecte și dezvoltare de programe de formare, competențe care vin ca o mânușă pe nevoile Centrului de Limbă Gutenberg.
Adrian Baniță
Adrian BanițăTrainer
Adrian este fost olimpic național la Olimpiada de Limba Germană Modernă, absolvent de Studii Europene și Relații Internaționale în limba germană și, de asemenea, fost membru al Asociației Gutenberg, unde a coordonat activitatea Ziarului Gutenberg, o publicație distribuită în peste 2000 de exemplare tinerilor vorbitori de limba germană. Pasiunea sa pentru limba germană s-a concretizet ulterior activității sale extracurriculare, într-un parcurs profesional în mediul business ca trainer de limba germană în companii IT și în prezent s-a alăturat echipei centrului Gutenberg în calitate de formator și „ghid” al limbii germane.
Mark Adrian Török
Mark Adrian TörökPromovare
Mark este fondatorul Asociației Gutenberg – Organizația Studenților Vorbitori de Limba Germană, precum și a altor motoare ale societății civice și este activ de peste 10 ani în mediul ONG de tineret din România, susținând tinerii să își atingă potențialul maxim prin muncă, programe de formare și propriile proiecte sau echipe pe care aceștia au ocazia să le coordoneze. Cu o experiență vastă în marketing, branding și advertising, el se ocupă la centru de partea de promovare a activității și contribuie alături de Andreea la dezvoltarea acestuia.
Mădălina Dicu
Mădălina DicuTrainer
Mădălina, viitoare absolventă în informatică pe limba germană, își dorește să ajungă profesor universitar. Cu o experiență de peste 3 ani de meditații, lucru cu copii și structurat programe didactice, Mădă s-a alăturat echipei din dorința de a crește la un nivel mai mare impactul pe care îl poate avea asupra educației copiilor și tinerilor. În echipa centrului ea contribuie activ pe domeniul de training și asistență în administrarea activităților.