Cursuri de limba germană în cadrul companiei Arvato în Cluj

Ne bucurăm să anunțăm că Arvato este primul nostru client la cursurile de germană pentru tineri și adulți!

Centrul de limba germană Gutenberg organizează un modul de cursuri de germană, nivel B2 pentru angajații companiei Arvato Services în Cluj-Napoca, la sediul companiei.

Împreună cu grupa formată ne îndreptăm spre nivelul C1, cursul având un format pliat special pe nevoile companiei, în care ne concentrăm atât pe limbajul de specialitate, cât și pe componenta gramaticală, pentru a perfecționa exprimarea.

Echipa centrului Gutenberg colaborează îndeaproape cu reprezentanții companiei, atât pentru a da feedback constant despre evoluția cursanților, cât și pentru a adapta programa agreată în funcție de cunoștințele nou dobândite ale participanților.

Centrul de limba Germană Gutenberg oferă cursuri de limba germană pentru începători și avansați pentru companiile din Cluj care solicită un modul pentru angajați. Conținutul cursurilor și programa sunt agreate de către trainerii noștri și angajatori.

Puteți consulta oferta noastră pentru companii aici, ne puteți contacta la adresa invatagermana@sprachzentrum.ro sau ne puteți suna la 0742 542 972 – Andreea Breaz

Oferte de joburi la Arvato găsiți pe MeinJob – singurul site care prezintă doar joburi în limba germană.

2019-04-07T12:09:06+03:00

Leave A Comment