Curs demo gratuit de limba germana

Distribuie această postare

Nouă ne place să credem că suntem ghidul vostru în această drumeție de învățare a limbii germane. Așa că începe-ți drumeția alături de noi la acestcurs demo de limba germană gratuit ca să îți prezentăm metodele pe care le vom folosi, cum ne propunem să decurgă procesul educațional, cum vor fi structurate lecțiile, iar tu poți experimenta cum te simți în grup și ce relație poți să legi cu trainerul sau cu colegii de grupă.

De asemenea dorim să discutăm despre așteptările pe care le aveți pe partea de învățare, dar vom face și o prezentare cu nivelul lingvistic pe care îl vom obține împreună.

[/fusion_text][fusion_text]

Te așteptăm la un curs demo de limba germană gratuit în data de 5 sau 14 februarie, de la ora 18:00 pe str. Nicolae Cristea, nr. 25 pentru a ne cunoaște.

De asemenea, dacă decizi să te înscrii la cursul de începători, îți vom acorda și o reducere de 10%, în cazul în care participi la unul din cele 2 cursuri demo gratuite.

Pentru înscrierea la cursul DEMO, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Allgemein

Filme în germană

Filme în germană Chiar dacă cinematografia germană nu se poate lăuda cu explozia de diversitate promovată la Hollywood, cinefilul nu trebuie să ocolească producțiile

gramatica limbii germane - top 20 intrebari
Gramatica

Gramatica limbii germane – Top 20 întrebări

Cu toții am auzit povești despre gramatica limbii germane, povești care rareori au ceva pozitiv de zis. Dificultate crescută, o sumedenie de reguli, excepții, cuvinte

Cauți cursuri de germană pentru Adulți sau Copii?

Centrul Gutenberg oferă cursuri și ateliere, online, pentru adulți și copii. în limba germană: