Curs accelerat de limba germana pentru intermediari

Der, die, das sunt veșnica ta problemă? De ce există cazurile acuzativ și dativ și care e diferența între ele? Pentru că echipa Centrului Gutenberg înțelege cum e să ai probleme cu anumite componente ale limbii germane, am decis să îți venim în ajutor!

În 25 mai, începând cu ora 10:00, organizăm un curs accelerat de limba germană, pentru cursanți de nivel intermediar (min. A2), pe tema prepozițiilor, în care vom parcurge:

  • cazurile limbii germane
  • declinarea și articolele
  • prepozițiile în limba germană

Am ales prepozițiile pentru un prim curs pentru intermediari, pentru că este un subiect care mereu presupune dificultăți, și cum nouă ne place să credem că suntem ghidul vostru în învățarea limbii germane, ne dorim să oferim și trasee mai dificile pentru cei mai avansați.

Cursul se va desfășura în limba germană, oferit de un trainer nativ invitat, împreună cu echipa centrului, motiv pentru care minim nivelul A2 este necesar.

Pentru participarea la eveniment se percepe o taxă de participare de 100 lei, sumă care se achită cu minim 5 zile înainte de curs.

Numărul de locuri este limitat, alocarea lor se face în ordinea înscrierilor, pe principiul “primul venit, primul servit”.

Pentru înscriere este suficientă completarea formularului de mai jos.

Vă rugăm să completați formularul cu sinceritate și spirit critic, este nevoie de o evaluare a cunoștințelor de până acum cât mai realistă, pentru a asigura un curs eficient.

În urma completării, veți fi contactați de echipa centrului, cu mai multe detalii organizatorice.

Înscrierile se pot face până, cel târziu, în 4 mai 2019.

Vă așteptăm, așadar, în 25 mai, începând cu ora 10:00, la sediul Around 25, pe Nicolae Cristea 25, să ne lămurim împreună cum e cu prepozițiile!

2019-04-15T16:24:50+03:00

Leave A Comment